За нас

Optimize SEO Agency, гр. Бургас,  e специализирана в изработката и поддръжката на уебсайтове и индивидуален софтуер, онлайн маркетинга, SEO оптимизацията и интернет рекламата.

Ние знаем, че:

  • В рубриката „За нас“ всички се стараят да опишат себе си в най-добра светлина, а това за клиентите е безполезно. За да четете това, вероятно се нуждаете от конкретно уеб решение, проучвате фирмите и цените за уеб услуги и ви трябва точна информация за тях. Вероятно многообразието от фирми и оферти за уеб услуги е объркващо, освен ако не сте IT специалист, разбира се.
  • Ако сте IT специалист, несъмнено сте наясно, че множеството оферти, част от които нискобюджетни, а други не съвсем, са за изработка на уеб сайтове върху готови платформи по шаблон, които, макар понякога да изглеждат красиви, не подлежат на ефективна SEO оптимизация, не се индексират добре от интернет търсачките и на практика може да са неоткриваеми за интернет потребителите.

Добрият сайт е сайтът, който продава: 

  • Първо, като е изграден и поддържан с познаване на уеб стандартите и технологиите за SEO оптимизация, така че да се показва от Google с предимство пред сайтовете на конкурентите ви и интернет потребителите да попадат на него дори и да не са го търсили конкретно.
  • Второ, като притежава създаден специално за вас характерен и модерен дизайн, който изразява вашите специфични предимства, внушава, че сте наистина добри в това, което правите, удобен е и задържа вниманието на посетителите, за да ги спечели за ваши клиенти.

Optimize SEO Agency разбира работата си по този начин, защото така е професионално. За да се уверите в думите ни, може да разгледате последните ни проекти.