Уеб сайт на хотел Фиеста М - Слънчев бряг

Хотел Фиеста М / Fiesta M - Слънчев бряг, е едино от най-емблематичните места за лятна почивка в българския Лас Вегас! Ако поне веднъж сте посещавали курортния комплекс, то със сигурност ви е направил впечатление, благодарение на забележителната си локация. 

Изработка на сайт за хотел Фиеста М - Сл. бряг

Проектът ни е модерен и издържан в няколко направеления по отношение на дизайна и управление на съдържанието. Когато посетите сайта, освен отзивчиво меню, което ви следва при всеки скрол и е на ваше разположение за лесна навигация по сайта, ще откриете и емплементирана в дизайна видео визитка. Една от най-важните функционалности за всеки хотел - резервационната форма, също е интегрирана и на клик разстояние във всеки един момент, ако решите да прекарате почивката си в хотел Фиеста М.

Дизайнът е адаптивен, с flat елементи, а бутоните са лесно достъпни при всяка големина на екрана.

  • Език: Български, Английски, Немски, Руски;
  • Използвани технологии: PHP, MySQL, HTML5, CSS, JavaScript 

SEO - оптимизиране за търсещи машини

Това е процес по оптимизиране на сайта на хотел Фиеста М, който води до лесно намиране на сайта на хотела в интернет. Сайтът се класира на  по-предни позиции в резултатите от търсене  и става лесно откриваем от клиенти.

Поддръжка на профили в социалните мрежи

Наша основна цел, по време на поддържането на профилите в социалните мрежи, е да спечелим верни последователи, които да превърнем в гости на хотел Фиеста М. 

 

Споделете този проект