SEO Одити

SEO одитът е един от ключовите елементи при комплексната оптимизация на един уеб сайт. Той е основата, върху която се градят последващите го SEO процеси и при неправилен подход може да повлияе негативно на Вашето класиране.

Класическия SEO одит включва подробен и детайлен анализ на OnSite и OffSite факторите, които влияят за позиционирането на вашия сайт в резултатите на търсачките. Той представя силните и слабите Ви страни, за да можете успешно да се фокусирате върху изпълнението на оптимизационни техники, които да изстискат максимума и да ви класират на челните позиции в SERP.

За да класира един сайт, Google взема под внимание над 200 фактора. Нашата работа при SEO одит включва анализ на всички тези фактори, за да гарантираме най-доброто за вашето онлайн присъствие и да сме сигурни, че препоръките, които ви предоставяме, ще работят перфектно за вашия уеб сайт.

 

 

Услугата Анализ на сайт (SEO одит) е предназначена за:

  • Фирми, разполагащи със собствен отдел за реклама и интернет маркетинг за анализ и оценка на ефективността на отдела или помощ при избора на най-ефективните стратегии за оптимизация , популяризиране и позициониране;

  • Клиенти, които нямат пълна или завършена представа за конкурентната среда в своя пазарен сегмент;

  • Клиенти с висококонкурентен бизнес, за които е важно оптималното позициониране, и са готови да работят по индивидуални проекти

 

ЦЕНИ