Услуги

Оптимайз предлага пълен пакет от услуги, с които да реализирате успешно вашия уеб проект. Научете повече, с какво можем да сме ви полезни!

Изработка на уеб сайтове

Гордеем се с факта, че създаваме атрактивни и функционални уеб сайтове, с уникална визия и съобразени с най-новите уеб стандарти за качество. Имаме богат опит в проектирането и изграждането на уеб сайтове, отговарящи на бизнес целите на нашите клиенти

Поддръжка на уеб сайтове

Ако искате вашия сайт да бъде поддържан и да работи перфектно, да има някой, който да оправя незабавно възникналите проблеми, да обновява и добавя страници и данни, да наблюдава функционалностите и активността на сайта - моля, свържете се с нас в удобно за Вас време!

Социални мрежи

Социалните медии се налагат като един от водещите канали, чрез които можете да общувате онлайн с клиентите си в интернет. След фирмения уебсайт те трябва да са основна цел в маркетинговата стратегия за присъствие в интернет.

Интернет реклама

Основна част от добрата рекламна кампания е правилното медия планиране. Интернет дава възможност за прецизно таргетиране по редица социо-демографски признаци, водещо до оптимизиране на разходите.

Корпоративна идентичност

Вашата корпоративна идентичност е фирменият стил, който съдържа в себе си най-важната и полезна информация – фирмено лого и координати за обратна връзка.

3D визуализации

В интернет те са известни повече просто като 3D. Става дума за триизмерни изображения, отличаващи се с много добро качество. Тяхната роля е да визуализират помещения, предмети или сгради с цел показване на различна реалност.

Професионална фотография

Нашата работа включва създаване на документални филми и филмови продукции, както и фотография на различни продукти, услуги, места, туристически дестинации, курорти, хотели и др.