SEO

SEO e съкращение от Search Engine Optimization или преведено на български език - оптимизация за търсещи машини. Това е най-евтиният и надежден начин да позиционирате уеб сайта си на челни позиции в търсачките: Google, Yandex, Yahoo, Bing и др.

SEO – Оптимизация за търсачки

Търсачките намират хиляди резултати, но 90% от потребителите отварят онези сайтове, които виждат показани на първите места. Колкото по-предна позиция заема Вашия сайт, толкова повече посетители ще има.

Google+ Local SEO

Повечето локални бизнеси имат някакъв уебсайт, чрез който целят да постигнат по-високо позициониране в резултатите на Google и така да спечелят повече нови клиенти, търсещи услугите им локално.

Копирайтинг Услуги

Копирайтинг (Copywriting) услугата представлява най-общо писане на текстове на предварително зададена от клиента тематика. Това се прави с цел набавяне на релевантно (максимално подходящо) уеб съдържание за сайта на клиента

SEO Одити

SEO одитът е един от ключовите елементи при комплексната оптимизация на един уеб сайт. Той е основата, върху която се градят последващите го SEO процеси и при неправилен подход може да повлияе негативно на Вашето класиране.

Консултации

Вашата корпоративна идентичност е фирменият стил, който съдържа в себе си най-важната и полезна информация – фирмено лого и координати за обратна връзка.