Новини

10 причини да изберем маркетинг агенция, която да се грижи за имиджа ни онлайн

Много малки, средни, дори и големи компании често си задават този въпрос, когато дойде време да планират и реализират маркетинговата си стратегия. Истината е, че доста от тях избират да го правят сами, разчитайки на собствените си маркетинг специалисти, ако разполагат с такива, или назначавайки един, който да се грижи за всички онлайн активности.

Наказания в Google

Напоследък от Google доста затегнаха обръча около спамерските техники и това може да Ви го потвърди всеки един SEO професионалист. Всеки, който бяга прекалено дълго по тъч линията на правилата или системно се опитва да лъже алгоритмите на най-популярната интернет търсачка, в крайна сметка получава един много сериозен шамар. 

Apple обра овациите с новите си продукти

На традиционното си пролетно събитие технологичният гигант Apple представи новите си продукти. Те бяха презентирани от изпълнителния директор Тим Кук и колегите му от висшия мениджмънт на компанията от Купертино.

Топ 100 на най-скъпите ключови думи в Google

Клиентите най - често задават въпроса " Колко трябва да платим за реклама в Google". Цената винаги зависи от целите, очаквания, конкуренция, и особено отрасъла.  Застраховането и финансите обикновено са най-скъпите отрасли  за  ключови думи.

Работодателите вече имат право да четат чатовете на служителите си

Служителите в Европа ще трябва да се замислят за използването на интернет и изпращането на лични съобщения в работно време, след като Европейският съд по правата на човека постанови днес, че работодателите вече могат да следят онлайн комуникациите на работниците си, предава AFP.