Интернет реклама

Основна част от добрата рекламна кампания е правилното медия планиране. Интернет дава възможност за прецизно таргетиране по редица социо-демографски признаци, водещо до оптимизиране на разходите. Работата с едни от най-добрите в тази област ни позволява нашата реклама да стигне до точните хора на най-добра цена.

 

Google adwords

AdWords е рекламната платформа на Google, която позволява вашия бизнес да е на първа страница минути след създаването на кампания. Плащането се извършва на метода pay per click – плащате си на Google, когато някой потенциален клиент кликне на Вашата реклама. Цената варира от стотинки до няколко лева в зависимост от конкуренцията и качеството на създадената кампания.

 

Цени и условия за реклама в Google 

 

Facebook реклама 

Фейсбук отдавна се превърна в предпочитан източник на информация и платформа за комуникация. Успешният Facebook маркетинг изисква добро познаване на средата и поведението на аудиторията й.

 

 

Цени

 

Изработка на интернет флаш банери

Изработването на оригинални флаш банери е една от услугите, които предлагаме. Основен принцип ни е да създаваме нестандартни банери, които генерират интерес. Опитът ни позволява да ги правим бързо, качествено и на конкурентни цени.

 

 

Цени

 

Управление на онлайн репутация

Преди да направят покупка, хората първо се допитват до своите приятели в социалните мрежи и търсят информация в интернет. Всеки бранд знае това и следи своето онлайн присъствие, за да избегне конфликти с недоволни клиенти. Ако нямате вътрешен ресурс да го правите, просто ни потърсете. 

 

 

Цени